De ce Spuma Poliuretanica Rigida?

Pierderea caldurii intr-o casa sau cladire se intampla aproape in orice directie-podea,pereti,usi,ferestre,tavane,acoperis…

Izolarea eficienta a acoperisului unei cladiri salveaza,economiseste cel putin 45-50% pierderile energetice.Acest lucru depinde de tipul de izolatie utilizat.

Izolatia completa,eficienta a spatiilor din podurile caselor sau a plafoanelor dintr-o cladire imbunatateste nivelul de confort intr-o casa sireduce semnificativ costurile de energie.Cand izolatia se face intre capriorii unui acoperis se creaza un spatiu perfect pentru locuit-mansarda.

Toata lumea cunoaste faptul ca toata caldura unei cladiri urca spre partea superioara a acesteia-plafoane ,pod….Placarile cu materiale clasice cunoscute-polistiren,vata minerala,etc au capacitati si proprietati limitate,asfel incat caldura se pierde prin tavane si acoperis.

Formarea condensului pe suprafetele interioare in anotimpul rece,este un foarte bun indiciu in pierderea de caldura datorata unei slabe izolatii.

Spuma Poliuretanica Rigida este ideala pentru orice tip de acoperis.

Populatia din Romania nu cunoaste faptul ca energia elactrica consumata vara la utilizarea aparatelor de aer conditionat costa mai mult decat orice energie consumata iarna pentru incalzire-deci o izolatie eficienta nu aduce economii numai iarna ci in orice anotimp.

Izolatia cu spuma poliuretanica rigida este ideala si pentru cladirile vechi,reducandu-se semnificativ costurile necesare reparatiei sau inlocuirii unui intreg acoperis.